Berapa ranking dan harga blog kamu?

HAHA! Mesti sume nak tau kan ranking blog kome brape kankankan?
Sebelum tu meh sini Su nak bragging *err* tntang belog Su skit.:face54:
Walaupun pencapaiannya tidak berapa memberangsangkan, tapi sangat seronok! At least in RANK jugak kan? oh oh! Dan post ini bukan untuk menunjuk nunjuk ye.. hanye ingin mengongsi. Pasti ramai lagi yang lebih tinggi RANK dye dari Su




Hehe,, Semangat ja! Takdela, Ranking blog Su ni ranking ke 37 142 ribu jea.. Sengaja buat saspen.. Tapi yang sangat seronok nye Harga blog Su ni kalau dijual berharga RM 7507.96 .. Wah~ boleh pi Haji ni! heee

Dah dah Sufina, berhenti mengarut. korang sume pergilah http://bizinformation.com.my
lepas tu, share la rank korang ngan Su okay! Comment ye? mekaceh!

Assalamualaikum
:face75:

2 comments:

Are_in said...

Assalamualaikum !!
yehh yehh yehh sufina cumel ~!
kmi sje try try tadi , ahha .

http://bizinformation.com.my/www.thegirlofasian.blogspot.com

itu result kmi bah ! :DD
THANKS for the link dear (:
Hehehehe:D

Sufina said...

waaaaaaaa!
Terror la belog ain! mahal wooo!