CANDID TIME CONTEST

Sedang Su melilau lilau blog orang. Terjumpak lah contest ni! First2 rasa cam tak yah ahh join. Lagipon peserta dia ramai tahap ... tahap.... ahhhh~ tak tau nak kataa. Tapi, hati tiba tiba terdetik untuk join sebab hapa? Sebab hadiah dia maaa! Mau tau hadia ap?
  • Camera Lomo + Tripod
  • MP3
  • Pendrive Angry Bird and keychain
  • Top  up 10 untuk 5 orang
  • Perfume silky girl
Nahh, bukan saya nak hadiah tu (walaupun hati meronta ronta, cewwah) Tapi sebenarnya, nak try dapatkan untuk adik saya. Dia sgatt suka camera dan angry bird. She wanna be a photographer. Dan Su pasti klaulah, KALAULAH Su menang first price tu, memang tak boleh disangkal lagi, Su akan serahkan kat adik sebab that's her PASSION. Dan sure sure die lompat lompat. Tak pon, bagi angry bird cukup, pon melompat :D Aq kalau dpt saguhati pon takpa .. HAHA. But the root is, i try to enter this competition for Alia my adek . Hope to win!

Well, picture ini ditangkap lepas habis sukaneka lepas habis PMR. Al maklum lah, habis PMR, rasa macam dunia ni HAKU YANG PUNYAAA~ Untuk makluman, kat tengah tu (ANIS) kena balut ngan paper, jadi zombie tengahari. Dan yang buat aksi seksi kat depan tu Hanisah, dan saya :D
snap snap!
Hope to win! Lucky come to me. I really wanna win this for my sister.
Tak menang pon takpa, tuah masih berada di mana mana.

tag:
end.

1 comment:

budak ribena :D said...

http://tentangcapitalz.blogspot.com/2011/12/contest-blog-superawsome-by-sha.html anda di-TAG :D