The Perfect Move - projek baru .

Assalamualaikum w.b.t bloggers

So, sekarang ni kul 11.39 malam. esok Isnin . dan bila aq jejak aje isnin maknanye tinggal 3 minggu je aq dpat stay kat rumah ni puas-puas. sebab nanti kena pi Kedah maa, mau continue study and FYI next year gonna be the LAST year of highschool fer me and sincerely i'm hoping for a fresh ,calm and cool year. Bila sebut LAST YEAR ,, yes ,, SPM is waiting for me and i hate it. puihh . Kena study lintang pukang  la. Setakat ni, study pon tunggang terbalik lagi. ish2 camna la haiii~

Dan sebenarnya Su update blog ni pon sebab kesian sangat kat blog kesayangan aq ni nampak cam usang je. Update pon psal join contest and giveaway. ape kes haa? So, kat sini aq nak mewar-warkan kat korang suma yang saya NURUL SUFINA bersama adik kecomelan saya NURUL IFFAH ALIA sedang bertungkus lumus, bersusah payah, berlari lari, (dan segala adik beradik ber ber lagii ) menyiapkan sebuah filem!

Haaaa~ terkezut? terloncat? FILEMMMM?

No , no , bukan filem macam Ombak Windu ke, Twilight ke, Puss in the kasut ke , hape hape lagi la.. Tapi ini kami panggil .........


SIMS MOVIE


Ape tu ? hmm, first first aq pon kebingungan jgak sal sims movie ni, adik aq asyik2 suruh aq tgok movie tu . Movie ni dibuat dengan pelakon 3D melalui game kegemaran 'The Sims' . tahu x? Pergi minta uncle Google cari kan. Dah jumpa? haaa,, so Su ngan adik tengah try la buat, manalah tahu kot kot menjadi kan? TAPI maslah besar! Bila aq rasa macam masa berlalu macam kapal terbang AirAsia jea. tup tup, dah malam? Haaa, baru buat berapa saat ja. Punyalah tak professional kankan?

Jadi Su nak minta korang doakan semuga projek ni berjalan lancar dan masa aq berjalan slow slow siket, tak mau blik ostel cepat sangat. Benci :P Masheh suma!

Watak Utama : Melody (kiri) dan Harmony (kanan)
Kisah ni sangattt banyak mengisarkan tentang seni. Dua adik beradik ni mempunyai bakat terpendam dalam bidang Tarian. Kisah remaja la kot kot. Ada unsur love love sikit. gaduh gaduh sikit. Lagu korea banyak gak terselit selit. A teenage story i can say. So, wait for it can you? The Perfect Move!

1 comment:

nadhirahnordin said...

SU! tak sbr nak tengok! hee. ALL THE BEST! >.<