Oh My! i won the first GA from cikpinkyy !

:h::h::h::h::h::h::h::h:
Alhamdulillah
:h::h::h::h::h::h::h::h:

Nyahahaaaa,,
Ini pertama kali Sufina dapat sesuatu melalui blog! :face46:Memang tak sia sia kan blogging?
Kita boleh join banyak contest yang ta perlu daftar nama , ic, alamat apekebende yg laen yg mepek mepek nyok.

So yeahh,, back to the TOPic !


:face47:Sob3. Terima kaseh bebanyak ye Cikpinkyy sebab cikpinkyy la saya dapat MY FIRST GIFT THRU BLOGGER :81: Disebabkan cikpinkyy jugak la saya semakin semangat untuk join join contest and giveaway and update blog saya banyak2. hehe :face75:

Haaa,, nak tahu ke? ape yang Cikpinkyy yang baik hati ni bagi?





A SEXY CHEEK BLUSHER :x::119::x::119:

:w::face43::w::w:click untuk besarkan ye?:w:

Thank you once again cikpinkyy ..
Post ni bukan untuk bragging ye kengkawan, post ni hanya untuk
BERITAHU ANDA UNTUK LAWAT http://pinkgallery3.blogspot.com/ SEBAB ADA BANYAK LAGI GIVEAWAY YANG AKAN DIADAKAN. katanya lah. ;)

9 comments:

Shag said...

Alaa~ Salah tempat tadi komen. Muahaha :D

Dapat kontek Cik Pinky tak? Shag tak dapat kontek nak kasi email. Dia tak ada respon pun. Btw, Shag pun pemenang GA Cik Pinky ;)

Sufina said...

hehee,,
tahniah kat shag jugakk! ^_^
Su pun ta dpt kontek cikpinkky.. ta jumpepon email dye kat blog tu..
ohhh,, excitednyee na dpt hadiah!
weeeeee~~~

Shag said...

Kiki. Thanks balik! hehe :D

cikanith said...

suu , tahniah sbb menang :)) <3

Sufina said...

thanks elinitho !!

amir said...

waaa, ade present...tahniah,tahniah..

Sufina said...

ha'ah.. amir nak? blusher pink.. comel.. nyahahahaaha =P

amir said...

tk mau..nk yg lain2...haha..nanti klu pakai nmpk cam malu2 muke tu..hoho..

Sufina said...

haha..
malu kan sebhagian dr iman...!!