Kezutan Form 4?

10 January 2011:f:

Harini hari ke enam sy ke sekolah. Seronok ?:face61:
Hari ini?
Cikgu Mansor berucap wooo:face27:
Bila Cikgu Mansor berucap , memang lama. Tapi isi dia best.
Cikgu teringat zaman cikgu muda muda dulu / waktu cikgu mengajar di Anderson / waktu cikgu masih lagi di bangku sekolah .
Ayat yang memang selalu Cikgu Mansor bagi. haha :face49:

*sorry post kali ini boring.*

Masuk aje kelas, belajar ADD MATH :face53:
Susah ke ? macam mane soalan dia ? Susah ke susah ke ?
Ceitt, Cikgu Nurul Dahniar kata SUSAH :x: kalau ta buat latihan. Betul ape! Sejujurnya, Su bukannye pandai Math sangat *tapi semangat nak jadi Engineer* ha! Lepas tuh, bila dah ada semangat nak jadi Engineer, mulalah study lebih Math. Alhamdulillah, result ok. YES:9:
Bila nak jadi Engineer, kena pandai FIZIK, KIMIA and ADD MATH . Jadi, mulalah sayang subject2 tu . haha! tibe2 benci BIOLOGI .

*Hey Nurul Sufina! mentang2 Engineer ta perlukan Bio sangat, jangan nak mengade!*
:face60:Uhh, suke jelaa, nak buat camne kankan?
Lepas Math , SIVIK tapi cikgu ta masuk so, sembang.. sembang!! sembang!! hahaha:face62:
Lepas rehat belajar BM - karangan!

Cikgu kata, karangan satu perenggan seboleh-bolehnya panjang perenggan tu 15 cm !! ??? !!!
Ape ape?? !! ? 15 cm? Ambik kawwuuu .. tengok pembaris. Kezutan betul! brzzzz :20:

Lepas BM , belajar SEJARAH .. Fuh , lego siket.. nyahahahah .. Cikgu Noridah lawak! Bestlah kelas dye.

Hello Hello ! *sambil tepuk tangan*
Cikgu buat camtulah, nak lelap je *pelepapp plapp* "hello hello, betulkan?"
errr,, :face23: Betullattuu.. ngeeehehehyaya =)

Lepas Sejarah , belajar agama. Ustazah Azlin sesangat best! Confirm ta lelap mata bila blajar ngan die. *tabik ustazah* Ustazah cerite pasal format je harini. Format exam la.
Kertas satu Kertas dua. Kertas satu banyak soalan trap! Kertas dua byk soalan kemahiran. Macam mana kemahiran tu? alalalalalaaa, yang Tajwid, Jawi, cara Baca. Kezutan! lagi Brzzz :20:

Part ni yang Su suka nih!
Cikgu BIO macam tahu aje Su tak suka sgt subjek tu. Terima Kasih :x: sbb takde sesiapa masuk kelas. ngahahahah :131: muah muahhh..

dann,,, jengjengjeng.. Berakhirlah cerita di sekolah .

Eh, kejap, ada ada ada. Waktu balik kan, abah lambek amek. Pelik jga, rupa2nya kereta tak boleh Start. :face63: Dengan kain pengawas yang ketat, naek lah motor, abh bwak.
Jadi, yeyeye? saya dengan ini membuktikan bahawa saya tidak sekaya atau seokay yang anda sangka. Jadi jangan suruh saya print out benda banyak2. Kalau dua tiga takpa, sedekah . Tapi kalau Su dah buat dua tiga , jangan pijak kepala suruh buat puluh puluh pulak ye? Kesian ibu and abah. Habis beratus beli INK KOMPUTER.
*pesanan di atas untuk makhluk yang berkenaan saja*

Jadi, berakhirlah hari persekolahan yang ke-6.
Post boring? yollah, Hari pon sedikit boring . Internet pon boring. Ceit..


:face73:Eh, betulke Facebook nak mati mati mati:119: Mei ni?
OUCH:118: Lost Contact dengan kawan l nampaknye. Ceittt.:face29:

11 comments:

amir said...

wah~..besst nye cikgu kelas..huhu..teringin jugak..hoho..

Sufina said...

Hahahaha ^^ sume tempat same je.. Allah has planned the best maa.. tp nanti ad pertukaran ckg and jadual.. wadodoii...

Shag said...

Wahh~ Shag pun menang! :D
TAHNIAH! ;)

Sufina said...

yeayy!
high 5! TAHNIAH jugakk =)

piNk gaLleRy said...

tp sufina mane email nye nk contact huhuhu.. =p

Syaifullah Arifin said...

Wuihh...
keren tuh... ternyata di blog bkn cuma dapat award doang ya... ada yg seperti ini jga toh..

gimana cara dapatx tuh ???
trus dftrx kmana hehehe..

aku blm pernah dpat soalx ...

Sufina said...

cikpinkky : dah bg dah.. hehee=)
Syaifullah : hehe=) kena pandai cari blog orang yang anjurkan contest atau giveaway itu =) kemudian, just follow what they want you to do. Just that simple!

amir said...

hrm, tk tau lg cmne nanti jadual nye..

Sufina said...

hehe,, we wait n c..
nyahahha..
harap ckg yusmahan maseh mengajar!

amir said...

semesti nye la kut rase nye..hehe

Sufina said...

harap la.. =)