Hari terakhir

Assalamualaikum :)
Lame dah Su tak buat entry baru kan? dan selepas ni akan jadi LAMAAAAA lagi Su tak buat entry baru..

Sebab apa? Sebab Apa !!blogger-mysweetden.blogspot.com

Sebab, Nurul Sufina bt. Omar ni akan berpindah ke sekolah berasrama penuh. Kalau kat Perak tak lah terkejut sangat kan? Tapi anak incik Omar ni akan berpindah ke KEDAH! Kedah kat mana tu? hahaa~ Kat Kubang Pasu, Bukit Kayu Hitam. Dekat sangat dengan Thailand. Tak percaya?
\Apa? jauh lagi tu? hey,, ini baru peta KAWASAN Kubang Pasu tahu?

haaa! Nah. Jalan kaki je boleh pergi Thailand tau? Nak pesan ape2?

hee ;) I just wanna say thank you to my Family, My Friends, my laptop, my bloggi viewers for making me smile and everything! I love you guys soooo sooooo much!

To abah and ibu:
:m: Thank you sebab jaga agh selama ni.
:m: Thank you sebab marah agh kalau agh buat salah
:m: Thank you sebab banyak keluar kan duit untuk agh
:m: Thank you sebab hantar agh pergi sekolah. *minyak kan naik* hehe
:m: Thank you sebab tahan ngan perangai agh yg kuat KUATTT sgt merajuk
:m: Thank you sebab bagi agh makan
:m: Thank you sebab hehe sanggup beli baju agh yang errr~ banyak?
:m: Thank you for a lotttt og THINGS! i love you guys to death! You are definitely the best thing thats ever been mine. Thank you ye ibu ngan abah. Doakan agh berjaye hidup di asrama ye? Nanti kalau jenguk2 bawak la Mcd --- Spicy Mcdeluxe (nak due.. hehe) mengade. Saaaayaaaang ibu, saaaaayaaaaanngg abah sangat sangat!

to Alia si kodek :
:86: Thank you sebab selalu buat angah senyum ;)
:86: Thank you sebab suke peluk agh.
:86: Thank you sebab selalu suke dengar cerita angah dan berikan respond TERRRBAEKK!
:86: Thank you sebab kuatkan semangat agh
:86: Thank you sebab suke bagi barang kat agh *ini saya suka sangat* haha!
:86: Thank you sebab macam macam lagi! tau tau! Agh sayang kamu sangat sangat sangat! Kamu adalah adek yang terbaik! Adek saya terhebat! Korang ade ke adek macam ni? hahahhohohoh *suukee* Saayang Alia. Jaga ibu and abah baek2 tau. Jangan letak cawan bawah kerusi lagi. nnti abah marah. hehe =) Jangan lupe basuh pinggan, lipat selimut, jemur kain tau? haha! semua kerja agh kamu sapu lepas ni. hoho ^^ sory. :) Do your very best in UPSR ye? i always pray for your success dear. Love you so so much.

To my friend :
:63: hehe, thank sebab bagi banyak sangat memory best. suke sangat especially lepas habis PMR dulu. muahahhaa *gile betul kan*
:63: nak surat spesifik? nanti Su bagi link ye? ade blog baru menanti korang! yeayy!

Doakan Su berjaya di asrama ye? Doakan kejayaan Su ye? Su akan doakan korang jugak. InsyaAllah =) Sayang korang .. Love!





Lagu ni dah lame upload kat youtube dah.. haha! nah, sory suare tak merdu mcm buluh perindu. weee~

4 comments:

Nadhirah said...

Hehe. Sawadikhap! haha
Don't forget me oke.
All the best for you there!
Harap2 nnt leh blaja ngn kamu lagy. haha :D

AnahSamsudin said...

all the best sufina =)
tak dapat belajar japanese , belajar thailand p0n oke..kih3 ^^

Sufina said...

Dira :: Sawadikaa.. haha! insya Allah, kita jumpa kat U nnti. hehe. masuk kelas same. mane tau kmu tibe2 nak jd engineer.. hehe

Kak Anah :: thanks kak! Bahse Thailand pon boleh la.. haha!

amir said...

suuuu, wat elok2 kat sane tau..jge diri..hope we meet as a engineer^^