Hello Friends !

blogger-mysweetden.blogspot.comWah~ At last! Dapat jugak nak update belog setelah 4 hari jiwa melayang dan berkeliaran di FB :D
Seronok tak sekolah baru?
Dah dapat kawan baru tak?
Tidor pukul brape?
homework banyak tak?
Kat sana makan ape?
Waw, aku terus jadi femes bile balik rumah~ Soalan kat atas tu aku akan jawab kat entry seterusnya okay? Sebab sekarang aku nak imbas balik hari terakhir aku lepaking ngan geng kat Padang Polo :face55:

:w:5 February 2011 :w:

Hari melepak dengan jejaka ini

Dan gadis semasa ini

Rindu masa itu, bila ramai ramai gather untuk dua majlis penting dalam hidup
  • Perpisahan
  • Birthday Anis, Anith, Hanisah, Ikram, Shah disambut sekaligus
Bila ramai ramai makan makanan yang sama dan air yang sama

Seronok bila tangkap gambar ramai ramai dan belagak seperti model :face67:


Dan juga gambar yang tidak sengaja ditangkap:face31:

Tetapi keseronokannya tetap ada. Aku serious rindu saat itu. Saat aku dapat banyak hadiah dan surat cinta sebelum berhijrah ke Kedah Darul Aman untuk melanjutkan pelajaran ke SBPI Kubang Pasu blogger-mysweetden.blogspot.com Hadiah tu sangat Su hargai dan akan simpan sehingga hadiah itu hilang ~

:w:Frame dari Anis:w:
:w:Surat cinta dari Pijah:w::w:Keychain Guitar dari Amir:w::w:Jam Guitar dari Amir lagi!:w::w:Buku nota dari Shah:w::w:Chocolate mahal dari Anith:w::w:Sapu tangan dari Azira:w:

Thanks sume! I:h:U
More than most~



5 comments:

amir said...

lame nye tk comment blog su..hehe...biler tgk gmbr2 tu rase cam semalam je mende2 tu, never thought that time move so fast..

azwani said...

chumel gle...
muahhhhhh!

Sufina said...

amir :> yeah,, time fly away tooooo fast! i feel the same way as you do. bile boleh jumpe lg ntah,.. :(

Sufina said...

kak azwani :> nyahahaha.. sya mewakili model dlm gmbr ucapkan xie xie ni!

amir said...

yup,, waaa. hope seeing you some day..